Ξενοδοχείο Star Wars: διαμονή σε διαστημόπλοιο, μαθήματα φωτόσπαθου και θέα στο διάστημα…

Photo via Twitter




Φαίνεται πως – τουλάχιστον για τους φανατικούς – η εμπειρία Star Wars δεν σταματά πουθενά. Μετά τα θεματικά πάρκα Star Wars που έχει δημιουργήσει η Ντίσνει και εν αναμονή της νέα ταινίας Star Wars: The Rise of Skywalker, έρχονται νέες πληροφορίες για την ολοκλήρωση του  διαστημικού ξενοδοχείου που ήδη είναι γνωστό ως   «Star Wars: Galactic Cruiser» και το οποίο θα προσφέρει μια μοναδική διαδραστική διαστημική εμπειρία.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ντίσνεϊ, πρόκειται για ένα  ξενοδοχείο που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την συμβατική έννοια του όρου “ξενοδοχείο”, καθώς στόχος του είναι να εντάξει κυριολεκτικά τους επισκέπτες   στον κόσμο  του Star Wars. To διαδραστικό διαστημικό ξενοδοχείο βρίσκεται  στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να «μπαρκάρουν» στο διαστημόπλοιο Halcyon για μια Star Wars εμπειρία τριών ημερών (δύο διανυκτερεύσεις). Δεν θα υπάρχει επιλογή για μεγαλύτερης ή μικρότερης διάρκειας παραμονή. Η χρονική διάρκεια είναι ορισμένη για μια εμπειρία στην οποία περιλαμβάνεται επιβίβαση και διαμονή στο διαστημόπλοιο από τη First Order και τον Kylo Ren. Επιπλέον -και λες ότι αυτά δεν επαρκούν για τη μεταπήδηση των επισκεπτών στη διάσταση του «Πολέμου των Άστρων»-, το ξενοδοχείο διαθέτει αντί για παράθυρα οθόνες που δίνουν την εντύπωση ότι ο «επιβάτης» βρίσκεται στο διάστημα.

Η περιπέτεια αρχίζει με το που φτάνεις στον τερματικό σταθμό του δια-γαλαξιακού διαστημοπλοίου στο World Disney World, για τσεκ-ιν:

Ο επισκέπτης επιβιβάζεται σε άκατο για τη μεταφορά του στο διάστημα. Η άκατος “προσαράζει” στο διαστημόπλοιο Halcyon, η μπουκαπόρτα ανοίγει, οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο «κατάστρωμα» και το ταξίδι τους αρχίζει. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε σπαθομαχία με τη σπάθα φωτός και επίσκεψη στη «γέφυρα» του διαστημόπλοιου για να μάθουν τα πάντα για τη λειτουργία του και το πώς να χειρίζονται τα συστήματά του.

Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί ημερομηνία εγκαινίων. Οι εκτιμήσεις για το κόστος διαμονής δίνουν και παίρνουν: φήμες κάνουν λόγο για 1.400 δολάρια κατ’ άτομο για το τριήμερο, αν και κάποιες ανεβάζουν το κόστος στα 3.300 δολάρια. Μια καμπίνα για πέντε λέγεται ότι θα κοστίζει περίπου 7.200 δολάρια. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επίσημο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας στη Φλόριντα: Άνθρωποι “πνιγμένοι” σε πλαστικό [photos]

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: