Τσιτσιπάς, Ναδάλ και Φέντερερ με σμόκιν και χαλαρή διάθεση, σε μία φωτογραφία-viral [video, photos]




«Θραύση» σε social media και διαδίκτυο έκανε η φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά με τους Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και τους άλλους πρωταθλητές του Laver Cup, της ομάδας της Ευρώπης. Όλοι τους φορώντας σκόκιν, φωτογραφήθηκαν μαζί με το Κύπελλο της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι στην Team Europe μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ, Φονίνι και Μπαουτίστα Αγκουτ.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή το Laver Cup, σε μια συνέντευξη στο «Match Tenis», ο 48χρονος Ελληνογάλλος προπονητής, Πατρίκ Μουράτογλου μίλησε για τη δυναμική του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Ο Στέφανος είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ξεκινήσαμε μαζί του όταν ήταν 16 χρονών και τον είδα στο YouTube να παίζει ένα αγώνα. Τότε είπα, ότι μου αρέσει αυτό το παιδί. Γι ‘αυτό και ήρθα σε επαφή με τους γονείς του και τους είπα: Ελάτε εδώ για μια εβδομάδα. Θέλω να τον δω από κοντά. Νομίζω ότι είναι ένας μεγάλος αγωνιστής. Είναι διαφορετικός. Έχει διαφορετική νοοτροπία από οποιονδήποτε άλλον παίκτη. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει κίνητρο. Νομίζω ότι έχει όλα όσα χρειάζεται για να φτάσει μακριά. Είναι ένας στο top-10, νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ, τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άρχισαν τα σχόλια για την παραμονή του Ζιντάν στη Ρεάλ μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: