Προσήχθησαν και ανακρίνονται οι τρεις ύποπτοι για κλοπή στρατιωτικού υλικού από τη Λέρο

File Photo: Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, συνοδευόμενου από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, όπου τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ. Φωτογραφία: ΥΠΕΘΑ




Στην Λέρο μεταφέρθηκαν και ανακρίνονται οι τρεις ύποπτοι στην πολύκροτη υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από  τις αποθήκες του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί.

Η υπόθεση φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση, καθώς Πολεμικό Ναυτικό, Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατική βρίσκονται σε στενή συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε και ο εντοπισμός των υπόπτων.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή του, ότι οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Επιπρόσθετα, στην ανακοίνωση του ΓΕΝ αναφέρεται ότι «υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας».

Τρεις οι βασικοί ύποπτοι της κλοπής στη Λέρο: Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση η υπόθεση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: