Τρεις οι βασικοί ύποπτοι της κλοπής στη Λέρο: Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση η υπόθεση

File Photo: Στιγμιότυπο από την τεχνική – τακτική πολυεθνική άσκηση του Αρχηγείου Στόλου με την επωνυμία «ΝΗΡΗΙΣ ‘05» Πηγή: ΓΕΝ




Ρεπορτάζ Hellas Journal, ΓΣ

Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση είναι, όπως αναφέρουν, οι πληροφορίες οι αρμόδιες αρχές για την πρωτοφανή υπόθεση κλοπής πολεμικού υλικού από τις αποθήκες του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο.

Πολεμικό Ναυτικό, Εθνική υπηρεσία πληροφοριών και αντιτρομοκρατική συνεργάζονται πλήρως και όπως φαίνεται έχουν θέσει σε κλοιό τρία πρόσωπα.

Μπορεί το καταγραφικό μηχάνημα να μην κρατά ενός έτους οπτικό υλικό, όμως οι ανακρίσεις που έχουν γίνει σε συνδυασμό, από το μικτό κλιμάκιο που βρίσκεται στη Λέρο, δείχνει ότι αγγίζει την άκρη του νήματος.

Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής επεκτάθηκε και σε εγκαταστάσεις του ΠΝ στην Αττικη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για ένας τέως διαχειριστή της αποθήκης και δύο πρώην στελέχη που είχαν θητεύσει στις ειδικές δυνάμεις.

Πάντως πολλοί αξιωματικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί μέχρι να ξεκαθαρίσουν ορισμένες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με την έρευνα ώστε να δέσει από παντού η υπόθεση της απώλειας του οπλισμού.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: