Τραγωδία στο Βόλο: Τη Δευτέρα η νεκροτομή και η κηδεία της 13χρονης, άφαντος ο χειριστής

File Photo Το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει στο μοιραίο “χαλί” και εκτινάχθηκε στα 11 μέτρα. Φωτογραφία , πηγή, magnesianews.gr




Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες και τους υπαίτιους της τραγωδίας στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλο, όπου μια 13χρονη εκτοξεύτηκε από παιχνίδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία. Επαναλαμβάνει και αυτή όπως και ο δικηγόρος της ότι δεν έχει ευθύνη.

Σήμερα είναι 73 ετών. Παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα. Σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται και για το παζάρι στα Τρίκαλα. Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που της καταλογίζουν ευθύνες για το θάνατο της 13χρονης στον Αλμυρό του Βόλου, μίλησε στο Star.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ… Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Αρχικά, μετά το δυστύχημα, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ συνελήφθη και αφού αφέθηκε ελεύθερη, οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τον χειριστή του παιχνιδιού, αλλοδαπής καταγωγής, ο οποίος εξαφανίστηκε μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη. Οπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της εγκατάστασης, ο χειριστής είχε πανικοβληθεί, με τις Αρχές, σύμφωνα με το magnesianews, να εστιάζουν στις έρευνές τους, κατά το πόσο ήταν έμπειρος για να κάνει αυτή τη δουλειά και να ελέγχει αν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Οπως είπε στην κατάθεσή της η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, έκανε την συγκεκριμένη δουλειά για επτά χρόνια μαζί της και δεν είχε προβλήματα. Ωστόσο, προκαλεί ανησυχία και ερωτηματικά το γεγονός ότι δεν έχει παρουσιαστεί ο ίδιος ακόμη στο τμήμα για να καταθέσει, με τις Αρχές να τον αναζητούν ακόμη.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, σήμερα θα γίνει η κηδεία του άτυχου κοριτσιού, αφού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Σταθερή η κατάσταση υγείας του πατέρα της 13χρονης
Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της 13χρονης κοπέλας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου. Ο πατέρας της αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και στην είδηση του θανάτου της κόρης του δεν άντεξε. Ηταν το σοκ μεγάλο και η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αυτή είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Hellas Journal

Η 13χρονη εκσφενδονίστηκε λένε οι μάρτυρες: Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ (video)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: