Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσιοποίησε βίντεο από την παράδοση των S-400 (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή της δεύτερης συστοιχίας S-400 από την Τουρκία. Photo: Turkish Defence Ministry
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της παράδοσης της δεύτερης παρτίδας του εξοπλισμού του συστήματος πυραυλικής άμυνας S-400 στην Τουρκία. Η παράδοση έγινε σήμερα Κυριακή.

Μαζί με την ανακοίνωση, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο. Η ενεργοποίηση των S-400 θα γίνει τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

15 сентября 2019 года самолеты военно-транспортной авиации Минобороны России в рамках исполнения контрактных обязательств завершили второй этап доставки в Турцию компонентов зенитной ракетной системы С-400 Доставка в Турцию компонентов ЗРС-400 осуществляется в соответствии с условиями заключенного с турецкой стороной контракта и в согласованные сторонами сроки. Поставки выполняются в соответствии договоренностями, достигнутыми между Президентом Российской Федерации В.Путиным и Президентом Турецкой Республики Р.Эрдоганом о совершенствовании системы ПВО Турции.#МинобороныРоссии #АрмияРоссии #С400 #Турция #ПВО

Gepostet von Минобороны России am Sonntag, 15. September 2019

Σημειώνουμε ότι η παράδοση της δεύτερης συστοιχίας των S-400 ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι Ρώσοι συνεχίζουν την εκπαίδευση του προσωπικού, ενόσω προχωρεί και η εγκατάσταση των συστημάτων αεράμυνας.

Η Άγκυρα και η Ουάσινγκτον βρίσκονται σε αντιπαράθεση με αφορμή την αγορά από την Τουρκία του συστήματος των S-400 με τις ΗΠΑ να υποστηρίζουν ότι το ρωσικό σύστημα θα ήταν ασύμβατο με αυτά του NATO και ότι συνιστά κίνδυνο για τα υπερηχητικά και χαμηλής παρατηρησιμότητας (stealth) μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς F-35 της Lockheed Martin.

Η Άγκυρα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση παραλαβής της δεύτερης συστοιχίας S-400

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal