Το κλάμα του θρυλικού Ραφαέλ Ναδάλ μετά την νίκη στον δραματικό τελικό του US Open [video]

File photo: O Ισπανός τενίστας Ράφα Ναδάλ EPA/JASON SZENES




Καθώς ο Ραφαέλ Ναδάλ σωριάστηκε στην καρέκλα με τα χέρια του να στρώνουν αμήχανα τα μαλλιά του, το πλήθος στο Arthur Ashe Stadium όρθιο χειροκροτούσε και επευφημούσε ενθουσιασμένο τον μεγάλο Ισπανό τενίστα.

Μετά από τέσσερις ώρες και 50 λεπτά μαγικού τένις, ο θρυλικός Ναδάλ κέρδισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το τέταρτο τρόπαιο του US Open και το 19ο  grand slam της καριέρας του.

Κι όταν άρχισε να παίζει το βίντεο με τις μεγάλες επιτυχίες του Ναδάλ, το πλήθος φώναζε και ζητωκραύγαζε με αποτέλεσμα ο Ισπανός να αναλυθεί σε κλάματα.

“Καμιά φορά είναι αδύνατο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και προσπάθησα να αντισταθώ σ’ αυτό αλλά ήταν δύσκολο” δήλωσε ο Ναδάλ στο  CNN Sport’s μιλώντας για τις σκηνές που ακολούθησαν της νίκης του.

“Όλος αυτός ο κόσμος να με υποστηρίζει […] αυτά τα πράγματα κάνουν τούτη τη μέρα αξέχαστη για μένα”.
Όμως είχε να πει και για το “δραματικό παιχνίδι” με τον Μεντβέντεφ και, φυσικά, να πει τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του:

“Ο Μεντβέντεφ είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανταγωνιστές και ένας απο τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο”.

Ο Ναδάλ απέχει πλέον μόνο κατά ένα τρόπαιο από τον απόλυτο ρέκορντμαν με τις 20 κατακτήσεις Ρότζερ Φέντερερ, με την πεντάδα των κορυφαίων να συμπληρώνεται από τους Νόβακ Τζόκοβιτς (16), Πιτ Σάμπρας (14) και Ρόι Έμερσον (12).

Με πληροφορίες από CNN

Συγκλονιστική η Ελλάδα, νίκησε την Τσεχία αλλά έχασε την πρόκριση στο τσακ

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: