Το Downton Abbey ανοίγει τις πύλες του στην Airbnb: Μόνο δυο άτομα θα ζήσουν την εμπειρία

Filephoto via Facebook@Downton Abbey




Δυο λάτρεις του  Downton Abbey θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στην υπέροχη κατοικία στην οποία έγιναν τα γυρίσματα τόσο της διάσημης τηλεοπτικής σειράς όσο και της κινηματογραφικής ταινίας που την ακολούθησε. Το Highclere Castle στο Χαμσάιρ της Αγγλίας, ήταν η κύριος τοποθεσία γυρισμάτων για το  Downton Abbey όταν η σειρά άρχισε να προβάλλεται το 2010 και μέχρι το 2015.

Για να γιορταστεί η έναρξη προβολής της κινηματογραφικής ταινίας, δυο άτομα θα μπορέσουν να παραμείνουν στον Πύργο, μέσω Airbnb για ένα βράδυ, την 26η Νοεμβρίου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κένερβον, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες του Πύργου, θα δεχθούν τους δυο καλεσμένους τους για κοκτέιλ στο σαλόνι τους, πριν περάσουν για δείπνο στην κυρίως τραπεζαρία, όπου θα τους σερβίρει ο μπάτλερ του Highclere Castle.

File photo via Facebook@Downton Abbey. To Highclere Castle.

Η διανυκτέρευση θα στοιχίσει 150 λίρες ανά άτομο. Πρόκειται όμως για απίστευτο προνόμιο αν συγκαταλέγεσαι στους λάτρεις της σειρά.

“Είμαι ενθουσιασμένη που θα μπορέσω να μοιραστώ το σπίτι του, το Hifhelere Castle με την Airbnb για μια πραγματικά μοναδική διαμονή”, δηλώνει η Δούκισσα. Ο Πύργος ανήκει στην οικογένεια Κένρβον από το 1679.

Ο Χαντί Μούσα, γενικός διευθυντής της  Airbnb στην βόρεια Ευρώπη, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι “κατενθουσιασμένη που μπορεί να προσφέρει στους λάτρεις της σειράς την απόλυτη εμπειρία του  Downton Abbey μ’ αυτή  την διαμονή – μια εμπειρία ζωής – στο   Highclere Castle”.

Από σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου υπάρχει πλήρης πληροφόρηση στην ιστοσελίδα της Airbnb, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση από το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου. Ομως, θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι “παθιασμένοι με το Downton Abbey, εξηγώντας το πάθος τους αυτό με ένα προσωπικό μήνυμα. Στη συνέχεια ο Δούκας και η Δούκισσα θα επιλέξουν ανάμεσα στους αιτιούντες ποιοι είναι εκείνοι που αξίζουν περισσότερο τη διαμονή στο Highclere Castle.

Με πληροφορίες από The Independent

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: