Θέλω να είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει ο Γερουλάνος: Η Φώφη Γεννηματά απέτυχε

File Photo: Ο Παύλος Γερουλάνος. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ




Κλιμακώνει την κριτική του προς την Φώφη Γεννηματά ο Παύλος Γερουλάνος ο οποίος μάλιστα σήμερα Παρασκευή παραδέχθηκε ανοιχτά ότι θέλει να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας, σημείωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ δεν ήταν ικανοποιητικό και επισήμανε ότι η κυρία Γεννηματά θα πρέπει να αλλάξει ρότα.

Επισήμανε ότι η ομιλία της στη Λάρισα για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου ήταν απογοητευτική καθώς δεν έδωσε όραμα και προοπτική και απαντώντας σε σχετική ερώτηση επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει».

Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας». Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ απέφυγε να απαντήσει ευθέως λέγοντας ότι κανείς δεν περισσεύει.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: