Θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση είπε ο Μαρτίνς για το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟ

File Photo: Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Συναισθηματικό έλεγχο θα πρέπει να επιδείξει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, για να κατακτήσει τη νίκη στο αυριανό (22/09) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών εκτιμά ότι η ομάδα του θα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Παπέ Σισέ θα βρίσκεται εκτός αποστολής. Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, ο Πορτογάλος προπονητής είπε:

– Για το αν έχει ηρεμήσει η ομάδα μετά τον αγώνα με την Τότεναμ;

«Έχουμε ξεκουραστεί, έχουμε ηρεμήσει, θα είμαστε πανέτοιμοι για το ντέρμπι. Θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

– Για το αν τρόπος που μιλά στους παίκτες τους κάνει να “επανέρχονται” μετά από τέτοια παιχνίδια; Ή είναι το κίνητρό τους απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που τους επαναφέρει;

«Πρόκειται για ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι σημαντικό παιχνίδι για όλο τον κόσμο. Για εμάς είναι παιχνίδι πρωταθλήματος που δίνει τρεις βαθμούς. Παρότι δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, είναι έμπειρη ομάδα, έχει προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο για να πάρουμε το παιχνίδι».

-Για το αν ο Ολυμπιακός συνηθίζει να βάζει γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Είναι αυτός ένας στόχος και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Είναι σημαντικό όταν σκοράρεις γρήγορα, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη, κι ας έρθει αργότερα το γκολ. Το καλό είναι η νοοτροπία μας, κάνουμε δυνατό ξεκίνημα. Θέλουμε να κάνουμε καλό ματς και να ξεκινήσουμε με αυτό που μας διακρίνει, να κάνουμε καλό ξεκίνημα».

-Για το αν το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό;

«Είναι δύσκολο παιχνίδι ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Σε ένα ντέρμπι μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός. Θα σκεφτούμε ότι θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη κατάστασή του. Να πάμε με συγκέντρωση απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα. Θέλουμε να σκεφτούμε ότι είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί στην πορεία μας για τον τίτλο».

-Για το αν ο Σισέ υπάρχει περίπτωση να προλάβει;

«Ο Σισέ είναι εκτός αποστολής, είναι εκτός. Δεν θα παίξει. Εκτός από τον Λάζαρο που έχει ακόμα θέμα φυσικής κατάστασης και τον Φορτούνη, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι. Θα παίξει όποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση».

-Για το επίπεδο κατάστασης των Λοβέρα και Γκασπάρ:

«Τον Μπενζιά τον έχετε δει γιατί μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις. Και ως οκτάρι και ως δεκάρι ο Γκασπάρ είναι σε πολύ καλό δρόμο, είναι έτοιμος και περιμένει την ευκαιρία να παίξει, που θα έρθει γρήγορα. Ο Λοβέρα είναι ταλέντο, έχει ακόμα πολύ δρόμο, αλλά όταν θα είναι έτοιμος, θα δείτε ότι πρόκειται για μεγάλο παίκτη».

-Οι μέσοι του Ολυμπιακού βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα…

«Οφείλεται στην ποιότητα των παικτών. Αποτελούν μείγμα εμπειρίας και νεότητας. Όλοι αυτοί επηρεάζουν με θετικό τρόπο την ποιότητα του παιχνιδιού μας».

– Για το τι τον έχει κάνει περισσότερο ικανοποιημένο φέτος από τη δουλειά του;

«Το γεγονός ότι τα δίνουμε όλα. Δέσμευση και αφοσίωση. Όταν υπάρχουν, υπάρχει αποτελεσματικότητα. Έτσι πραγματοποιείς τους στόχους σου. Έτσι εκπληρώνεις τις απαιτήσεις, είμαι ικανοποιημένος γιατί όλοι δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, όλοι δουλεύουμε με χαρά και κίνητρο σε ένα υγιές περιβάλλον».

– Για το αν είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα στη βαθμολογία, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει δύο ντέρμπι;

«Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τι κάνουν οι αντίπαλοι. Μετράνε τα δικά μας αποτελέσματα. Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Καλός ο ΟΦΗ αλλά νίκησε ο Βόλος: Ο Τόρες το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: