Τέταρτη ημέρα επαφών της Λουτ την Τετάρτη με Αναστασιάδη-Ακιντζί για τους όρους αναφοράς

File Photo: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται την Ειδική Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο κα Τζέιν Χολ , Λευκωσία. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Συνεχίζει την Τετάρτη στη Λευκωσία τις επαφές της με τους ηγέτες για τέταρτη μέρα η ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ σε μια προσπάθεια να συνομολογηθούν οι όροι αναφοράς που θα επιτρέψουν επανάληψη των συνομιλιών.

Η κ. Λουτ θα έχει σήμερα στις 9.15 το πρωί στο Προεδρικό νέα συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, και στις 1145 μεταβαίνει στα κατεχόμενα για συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Σε δηλώσεις μετά την χθεσινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι είμαστε κοντά στο να καταλήξουμε σε μια από κοινού κατανόηση για τους όρους αναφοράς την οποία και θα μεταφέρει η κ. Λουτ στον ΓΓ των ΗΕ. Ξεκαθάρισε ότι οι όροι αναφοράς θα είναι ένα κείμενο με τα ζητήματα στα οποία θα αναφέρονται οι διαπραγματεύσεις και δεν θα καταγράφονται με λεπτομέρεια τα πεπραγμένα των διαπραγματεύσεων.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
04/09/2019

Αθώος ο Μόρφου για την Αστυνομία Κύπρου: Είπα για ομοφυλόφιλους ό,τι λέει ο Άγιος Πορφύριος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: