Συνεχίζει η ΑΕΚ του Κωστένογλου: Ο Πανιώνιος πήρε την πρώτη εφετινή νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ

Ο παίκτης της ΑΕΚ Βράνιες (Α-ΠΛΑΤΗ) πετυχαίνει το 2-0 και πανηγυρίζει με τους συμπάικτες του, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




«Τρία στα τρία» για την αναγεννημένη ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου, που επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Ένωσης από τότε που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο 49χρονος προπονητής. Το σκορ άνοιξε ένας… πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Βασίλης Πλιάτσικας με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Λιβάγια στο 37΄, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Όγκιεν Βράνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3΄) με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια.

Έτσι, συνεχίζεται κι η πρωτοφανής παράδοση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ομάδων, αφού όλοι (5) οι αγώνες ΑΕΚ-Λαμία στο ΟΑΚΑ, έχουν ολοκληρωθεί με το ίδιο σκορ υπέρ των γηπεδούχων!

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Βράνιες, Λιβάγια – Βάντερσον

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Κρστίτσιτς (76΄ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ζεράλντες (71’ Βέρντε), Λιβάγια, Αλμπάνης (63’ Κλωναρίδης), Γιακουμάκης.

ΛAMIA (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλιδης, Σάλιακας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος (85΄ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (36΄λ.τρ. Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Ρόμανιτς (65΄ Τουράμ), Καραμάνος.

Ο Πανιώνιος πήρε την πρώτη εφετινή νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ

Την πρώτη εφετινή νίκη του στη Super League σημείωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος σε αγώνα της 3ης ημέρας νίκησε στη Νέα Σμύρνη 1-0 την ΑΕΛ, με τέρμα του Νόβιτσα Μαξίμοβιτς στο 56΄ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και μετά από όμορφο 1-2 με τον Καμαρά.

Στην αναμέτρηση, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, ο Πανιώνιος με τον Νίκκι Παπαβασιλειου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του (ο πρώτος Κύπριος προπονητής που ανέλαβε ομάδα της super league) κατάφερε να αφήσει πίσω το -6 στη βαθμολογία με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν και τις δύο ήττες στο ξεκίνημα.

Η ομάδα της Λάρισας που ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο κι έχασε ευκαιρίες στο 5΄ με τον Ουάρντα (σουτ δίπλα από το δοκάρι) και στο 29΄ με τον Φατιόν (δυνατό σουτ πάνω στον Κότνικ), έπαιζε από το 79΄ με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ζίφκοβτς με 2η κίτρινη κάρτα. Παράλληλα παρέμεινε χωρίς νίκη στη διοργάνωση και με μόλις ένα βαθμό στη συλλογή της.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Αραμπούλι, Μαξίμοβιτς, Ρέντζας, Σαραμαντάς/ Καρανίκας, Ντάουντα, Κάτσε, Μιχαήλ

Κόκκινες κάρτες: (79΄) Ζίφκοβιτς (2 κίτρινες)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Άρτσε (82΄ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς (90+3΄ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Αραμπούλι, Τσιλούλης, Καμαρά (76΄ Παπανικολάου).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας (69΄ Νούνιτς), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μιχαήλ, Κάτσε, Καρανίκας, Φατιόν (69΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα.

Έγραψαν ιστορία Ξάνθη και Άρης: Τρίτη ομάδα με 3/3, θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού αντίστοιχα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: