Στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κίνας η Σάκκαρη: Ο Αντετοκούνμπο αγαπημένος μου αθλητής, λέει

File Photo: Η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα με την Αυστραλιανή Άσλεϋ Μπάρτι την Πέμπτη ημέρα του Αμερικανικού Όπεν, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. EPA, JOHN G. MABANGLO




H Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο US Open, μετά τον αποκλεισμό της με 2-0 σετ από το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι και από σήμερα Κυριακή, 1Η Σεπτεμβρίου, η… καρδιά της θα βρίσκεται στην… Κίνα, εκεί όπου ο αγαπημένος αθλητής της, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα αγωνίζεται με την εθνική Ελλάδας μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

  • «Με εμπνέουν πολλοί αθλητές, αλλά κυρίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Λόγω της ιστορίας του και του background του, για το πώς ξεκίνησε, το πώς η οικογένειά του επιβίωσε στην Ελλάδα. Και μετά ολόκληρη η καριέρα του. Για μένα είναι πρότυπο και μακράν ο αγαπημένος μου αθλητής. Αυτό που κάνει μέρα με τη μέρα σε εμπνέει», δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια για τον “Greek Freak”, αγαπημένο αθλητή και πολλών Αμερικανών, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Η Μαρία Σάκκαρη πρόσθεσε: «Σίγουρα ασχολούμαστε με τελείως διαφορετικά αθλήματα, αλλά με κάνει να πιστεύω ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε αν δουλέψεις σκληρά, όπως εκείνος. Αν πιστεύεις και έχεις το πάθος και το μαχητικό του πνεύμα. Για μένα είναι το Νο 1».

  • Η Ελληνίδα τενίστρια δεν ξέχασε και την εθνική ποδοσφαίρου, αν και χρειάστηκε να της θυμίσει ένας δημοσιογράφος κατά τη συνέντευξη Τύπου ότι ο Κύπριος τενίστας Μάρκος Παγδατής είχε εμπνευστεί από το θρίαμβο της εθνικής Ελλάδας.

«Η κατάκτηση του Euro 2004 ήταν κάτι απίστευτο για τη χώρα μας και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει σύντομα, γιατί η ομάδα που είχαμε τότε ήταν καταπληκτική και ενέπνευσε πολλούς αθλητές γενικώς», απάντησε η Μαρία Σάκκαρη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
01/09/2019

«Έχουμε τον MVP του ΝΒΑ και πολλούς άλλους», δήλωσε ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: