Στον Άρειο Πάγο καταθέτει την Πέμπτη για την υπόθεση Novartis ο Ιωάννης Αγγελής

File Photo: Το κτίριο του Aρειου Πάγου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Τη σκυτάλη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο παίρνει σήμερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης και συντονιστής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ιωάννης Αγγελής προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της Novartis.

την Τετάρτη (11/09) ως μάρτυρας κατέθεσε και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. «Προκειμένου να στηθεί ως δήθεν πολιτικό σκάνδαλο η υπόθεση Novartis, κάποιοι ασέλγησαν επί των θεσμών με πρώτο θύμα την ανεξαρτησία και το κύρος της Δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά μετα την κατάθεσή του ο κ. Βενιζέλος.

Μια ημέρα νωρίτερα στον Αρειο Πάγο είχε μεταβεί και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Κατονόμασα και τον «Ρασπούτιν» και τον Τσίπρα για την άθλια σκευωρία, είπε σε δηλώσεις του μετά την κατάθεσή του.

Η δικογραφία θεωρείται βέβαιο πως μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων θα διαβιβαστεί και πάλι στη Βουλή, καθώς καταγγέλλονται πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δρομολογηθούν κοινοβουλευτικές διαδικασίες με τη σύσταση Εξεταστικής η Προανακριτικής Επιτροπής.

Hellas Journal

Στη Βουλή νέα δικογραφία για τον Λοβέρδο: “Ελεεινή πολιτική σκευωρία για Novartis”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: