Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας νεαρός άντρας για το θάνατο της 26χρονης στην Αυστραλία [video]

Η άτυχη 26χρονη Ελληνοκύπρια. Πηγή: Φιλελεύθερος




Έναν 34χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, αναζητά η Αστυνομία.

Μετά από εξετάσεις καμερών κλειστού κυκλώματος στην γύρω περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η Ελληνοκύπρια, ο συγκεκριμένος άνδρας διακρίνεται σε διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην άτυχη 26χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Μπρίσμπεϊν, πρόκειται για τον Μπράντλεϊ Έντουαρτς με ύψος 1.90, λεπτό, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως τις Αρχές.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν το κατά πόσον η Ιόλη Χατζηλύρα και ο 34χρονος γνωρίζονταν. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο σε σχέση με την αιτία του θανάτου της», συμπλήρωσε.

Μυστήριο καλύπτει τις κινήσεις της 26χρονης ζωγράφου, καθώς οι ανακριτές διερευνούν πότε και πώς ακριβώς βρέθηκε στο πάρκο όπου εντοπίστηκε νεκρή και γυμνή, ενώ διέμενε στην άλλη πλευρά της πόλης.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες έχουν αποκαλύψει τις κινήσεις της άτυχης Ελληνοκύπριας μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο κενό σε ότι αφορά τις κινήσεις της μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι όπου και εντοπίστηκε νεκρή στο πάρκο από εργάτες.

Πηγή: philenews

Τη Δευτέρα στο σχολείο με τη μαντήλα η μαθήτρια: Ατυχής στιγμή, λέει ο λυκειάρχης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: