Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη (video)

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη. Φωτογραφία via OPEN TV
Η Νίκη Λυμπεράκη, ντυμένη στα λευκά, καλησπέρισε τους τηλεθεατές της μέσα από το πλήρως ανανεωμένο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. «Βλέπετε τις ειδήσεις των 19:00.

Καλησπέρα σας, είμαι η Νίκη Λυμπεράκη», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου, ενώ αμέσως μετά έδωσε το στίγμα του τηλεοπτικού σταθμού για την επόμενη χρονιά.

Μια χρονιά γεμάτη με αποκλειστικά ρεπορτάζ από τους δημοσιογράφους του καναλιού, καυτό πολιτικό παρασκήνιο, συνεντεύξεις με κυβερνητικά στελέχη και πολιτικούς, καθώς και κάλυψη της διεθνούς επικαιρότητας.

H Νίκη Λυμπεράκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002, οπότε και άρχισε η επαγγελματική ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, έως σήμερα, έχει εργασθεί σε σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο, αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Εργάστηκε στο κανάλι του ΣΚΑΪ από τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.

Πρεμιέρα στο OPEN για την Ώρα Ελλάδος τη Δευτέρα: Στις 5.30 με Χασαπόπουλο και 7 με Παυλόπουλο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal