Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός: Συναντήσεις και περιοδεία στα περίπτερα [live]

File Photo: Στα περίπτερα της ΔΕΘ περιοδεύει ο πρωθυπουργός. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Στις 10 το πρωί του Σαββάτου έφτασε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου έχει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO, όπως και με το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν έξω από τα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO ο πρόεδρος της Τάσος Τζήκας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ τον περίμενε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετίσει.

Αμέσως μετά προχώρησε στη αίθουσα συσκέψεων και άρχισε η συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Από τις 10:30 έως τις 13:15 ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Στη συνέχεια, στις 13:20 θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Απόψε, στις 20:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Βελλίδειο, στην ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα αναπτύξει τις δεσμεύσεις του για τους επόμενους 12 μήνες αντί για αόριστες υποσχέσεις. Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί σε τέσσερα πεδία: τη φορολογία και τη φορολογική πολιτική, τις επενδύσεις, τις εργασιακές σχέσεις και το ψηφιακό κράτος.

Δείτε ζωντανά:

Hellas Journal

Πρώτη ΔΕΘ για Μητσοτάκη με επίκεντρο την ανάπτυξη: Ο χάρτης των κινητοποιήσεων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: