Σωρεία παραβάσεων για το δυστύχημα με την 13χρονη στο Βόλο: Το “χαλί” την εκτίναξε στα 11 μέτρα

File Photo Το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει στο μοιραίο “χαλί” και εκτινάχθηκε στα 11 μέτρα. Φωτογραφία , πηγή, magnesianews.gr




Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στην τραγωδία στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε ζωή η 13χρονη ανήλικη Σ.Χ. στις 30 Αυγούστου του 2109. Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη το μοιραίο παίγνιο «χαλί» είχε ισχύ της τάξης των 123 ίππων και όχι των 15 HP, που είχε δηλωθεί όποτε ή αντικαταστάθηκε ή εξ αρχής δεν είχε γίνει έλεγχος από τις αρχές. Επιπρόσθετα, η άδεια έπρεπε να είχε δοθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης (Γ.Γ. Βιομηχανίας) και όχι από τον Δήμο Αλμυρού. Σε μια προσπάθεια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου να προλάβει παρόμοια περιστατικά απέστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με κοινοποίηση στους δήμους των τεσσάρων νομών σχετικά με του κανόνες ασφαλείας και το καθεστώς αδειοδότησης των λούνα παρκ.

Κατά την διάρκεια περιστροφών στο “χαλί” η άτυχη 13χρονη εκτινάχτηκε σε απόσταση περίπου 11 μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, αναφέρεται η επιστολή που υπογράφει η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου και ζήτησε προκαταρκτική έρευνα για το τραγικό δυστύχημα.

HELLAS JOURNAL

Οδυνηρές μνήμες: Ακόμη ένα ατύχημα στο λούνα παρκ της ίδιας ιδιοκτήτριας: Δηλώσεις των γονιών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: