Σκληρή μάχη της Εθνικής μας με Βραζιλία: 56-53 την τρίτη περίοδο, αποθέωση από φιλάθλους [live]

File Photo: Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Εθνική Βραζιλίας, Ναντζίνγκ, Κίνα. EPA, FAZRY ISMAIL




Σε σκληρή μάχη στο παρκέ εξελίσσεται ο αγώνας ανάμεσα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας ενάντια στην Εθνική Βραζιλίας στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Κίνα.

Βρισκόμαστε στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπου η Βραζιλία κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Ελλάδας με 56-53, τη στιγμή που οι Έλληνες παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με οργανωμένη άμυνα και επίθεση, παίζοντας όλα για όλα για τη νίκη.

Σε εξαιρετική φόρμα είναι από την αρχή του παιγνιδιού ο υπαρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αναμέτρηση, σκοράροντας μέσα σε επτά λεπτά 14 πόντους.

Την ίδια στιγμή στις κερκίδες, Κινέζοι και μη, φίλαθλοι του μπάσκετ δείχνουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την αγάπη τους για της Εθνική Ελλάδος, σηκώνοντας πανό για τους πιο αγαπημένους παίκτες μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου!

Δείτε ζωντανά τον αγώνα:

https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/

Μουντομπάσκετ: Η Εθνική κόντρα στη Βραζιλία, με νίκη πάμε για πρόκριση στους “16” [live]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: