Ραγίζει καρδιές ο Ρονάλντο: Ξεσπά σε κλάματα όταν μιλά για τον νεκρό πατέρα του [video]

File Photo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. EPA, ALESSANDRO DI MARCO




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκλονίζει… Μιλά για τον νεκρό πατέρα του σε συνέντευξη και βάζει τα κλάματα μπροστά στην κάμερα!

Στην διάρκεια της συνέντευξης του διάσημου Πορτογάλου με τον Πιρς Μοργκαν, στην βρετανική τηλεόραση «Itv», η οποία θα προβληθεί αύριο, παρουσιάστηκε βίντεο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του επιθετικού της Γιουβέντους, Ζοσέ Ντινίς Αβέιρο.

  • «Βλέπω πρώτη φορά αυτό το βίντεο. Απίστευτο. Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου, ήταν πάντα μεθυσμένος», ομολόγησε ο Πορτογάλος για τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 52 ετών από ηπατική ανεπάρκεια, λόγω αλκοολισμού.
  • Ο Ρονάλντο, εμφανώς συγκινημένος συνέχισε: «Και αυτό για το οποίο λυπάμαι περισσότερο, είναι ότι ο πατέρας μου δεν έχει δει τι έχω καταφέρει. Δεν με έχει δει ποτέ να παίρνω βραβεία. Η υπόλοιπη οικογένειά μου είδε τα πάντα, η μαμά μου, τα αδέλφια μου, ο μεγαλύτερος υιός μου, αλλά εκείνος τίποτα, πέθανε νέος»…

Ξεσπάει σε κλάματα ο Ρονάλντο. Photo via Twitter, @0Falcom08

Ο Ζοσέ Ντίνις πέθανε το επόμενο έτος μετά την εξομολόγηση που έκανε στη νορβηγική τηλεόραση την παραμονή του EURO 2004, μόλις 52 ετών, χάνοντας όλες τις μεγάλες στιγμές του διάσημου υιού του. «Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου 100%, ήταν πάντα μεθυσμένος, ποτέ δεν είχαμε μία κανονική συνομιλία. Νόμιζα ότι η συνέντευξη θα ήταν διασκεδαστική, δεν περίμενα να κλάψω, αλλά δεν είχα δει ποτέ αυτές τις εικόνες. Δεν ξέρω πού τις βρήκατε… Πρέπει να τις δείξω στην οικογένειά μου».

Στην συνέντευξη με τον Μόργκαν, Ο Ρονάλντο μίλησε επίσης για την κατηγορία για βιασμό που έγινε εναντίον του από την Κάθριν Μαγιόργκα:

«Αυτό το πράγμα με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Μια ημέρα ήμουν στο σαλόνι με την φίλη μου και στην τηλεόραση άρχισαν να λένε αυτά τα νέα. Άκουσα τα παιδιά μου να κατεβαίνουν στις σκάλες και έτσι άλλαξα αμέσως κανάλι γιατί ντρεπόμουν».

Μετά από τα δάκρυα για τον πατέρα του Ζοσέ και την απογοήτευση με την ιστορία του υποτιθέμενου βιασμού, ο Ρονάλντο βρήκε το χαμόγελό του μιλώντας για τη φίλη του Γκεοργκίνα, την οποία θα παντρευτεί: «Με βοήθησε πολύ, φυσικά είμαι ερωτευμένος μαζί της και θα παντρευτούμε σίγουρα. Επιπλέον, είναι και το όνειρο της μητέρας μου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναδείχθηκε δεύτερος «κλέφτης» ο Γιάννης: Όλοι ήθελαν μία φωτογραφία μαζί του στην Κίνα…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: