“Πόλεμος” στην Παιδεία: Σήμερα οι εκπρόσωποι γονέων στον Αναστασιάδη, απέχουν οι μαθητές

File Photo: Σχολείο στην Κύπρο, Λευκωσία,. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Διάφορα θέματα που αφορούν την παιδεία θα συζητήσουν σήμερα Πέμπτη το πρωί οι Πρόεδροι των οργανωμένων γονέων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου και Σωτήρης Χριστοφή, αντίστοιχα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, στις 11:15, στο Προεδρικό Μέγαρο.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι δύο Πρόεδροι των οργανωμένων γονέων θα καταθέσουν στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη τις σκέψεις τους, τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους για τα όσα γίνονται.
  • Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι κ.κ. Νικηφόρου και Χριστοφή θα ακούσουν τι έχει να τους πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μετά, αναλόγως, θα τοποθετηθούν .

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ οι ίδιες πηγές, τη συνάντηση αυτή όρισε το Προεδρικό.

Άμεση συνάντηση με Υπ. Παιδείας θα ζητήσουν οι οργανωμένοι γονείς

Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Χαμπιαούρη, θα ζητήσει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Αυτό αποφάσισε σε χθεσινή πολύωρη συνεδρία της η Γραμματεία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, η οποία συνήλθε στη Χοιροκοιτία για να πάρει αποφάσεις για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Γραμματεία των οργανωμένων γονέων της Μέσης Εκπαίδευσης αποφάσισε να ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Χαμπιαούρη, για να συζητήσουν διάφορα θέματα, τα οποία εγείρει η ΟΕΛΜΕΚ σε σχέση με χρονοδιαγράμματα και την ύλη και να ζητήσουν διευκρινίσεις.

Αποφάσισε, επίσης, ότι αφού δουν με βάση το σχεδιασμό του Υπουργείου τι γίνεται, εντός της άλλης εβδομάδας θα καθορίσουν συγκεκριμένη μέρα για να κάνουν δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα αναλύσουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί , καταθέτοντας την θέση των οργανωμένων γονιών, αλλά και τα γεγονότα όπως έχουν εξελιχθεί.
ΚΥΠΕ – Δήμητρα Νικολάου
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/09/2019

Επιτάχυνση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Τουρκίας-κατεχόμενων δρομολογεί η Άγκυρα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal