“Ευχαριστώ κ.Πρόεδρε”: Ο Τραμπ ευχαριστεί τον εαυτό του για την ενεργειακή αυτάρκεια των ΗΠΑ

File photo: EPA/Andrew Harrer / POOL




Πανηγύρι στήθηκε στο Twitter με μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ στην οποία μιλάει σε πρώτο πληθυντικό και ευχαριστεί τον… ίδιο του τον εαυτό!  Η ανάρτηση έγινε εν μέσω της διεθνούς αναταραχής από τις επιθέσεις εναντίον των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων στη Σαουδική Αραβία και της εκτίναξης της τιμής του πετρελαίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαριστεί λοιπόν τον εαυτό του γιατί έκανε τις Ηνωμένες Πολιτείες τον μεγαλύτερο παραγωγό ενέργεια στον κόσμο. Πολλοί βέβαια μπερδεύτηκαν και νόμισαν πως ο Τραμπ δίνει συγχαρητήρια στον Μπάρακ Ομπάμα…

Λέει στο tweet του χαρακτηριστικά: “Επειδή τα πήγαμε τόσο καλά στην Ενέργεια τα τελευταία χρόνια [σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε!] είμαστε εξαγωγείς ενέργειας και τώρα ο υπ’ αριθμόν ένα παραγωγός ενέργειας στον κόσμο”.

“Δεν έχουμε ανάγκη το πετρέλαιο και το αέριο της Μέσης Ανατολής, και πράγματι έχουμε πολύ λίγα τάνκερ εκεί, αλλά θα βοηθήσουμε τους Συμμάχους μας!”

Τα σχόλια πέφτουν βροχή και είναι τους είδους: “Ωχ, ευχαριστεί τον εαυτό του. Πολύ ανησυχητικό”, “Κι εγώ νόμιζα ότι ευχαριστεί τον Ομπάμα”….

Ο Ροντ Στιούαρτ αποκάλυψε ότι επί δυο χρόνια έκανε θεραπεία για καρκίνο του προστάτη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: