“Δε μου φέρθηκε ποτέ καλά”: Η πρώτη αντίδραση Τραμπ για το θάνατο βετεράνου δημοσιογράφου

File photo: Η Κόκι Ρόμπερτς. Photo via Twitter




Αίσθηση προκάλεσε η πρώτη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ στο άκουσμα του θανάτου της βετεράνου δημοσιογράφου Κόκι Ρόμπερτς καθώς είπε¨ποτέ δε μου φέρθηκε ωραία”, πριν προχωρήσει στην διατύπωση ευχών προς την οικογένειά της…

΄”Δεν την γνώρισα ποτέ. Δεν μου φέρθηκε ποτέ ωραία. Αλλά θα ήθελα να ευχηθώ στην οικογένειά της να είναι καλά. Ηταν επαγγελματίας, κι εγώ σέβομαι τους επαγγελματίες” είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στην πτήση του  Air Force One προς την Καλιφόρνια. “Σας σέβομαι παιδιά, εσάς [τους δημοσιογράφους], πολύ. Ηταν πραγματική επαγγελμματίας. Ποτέ δεν μου φέρθηκε καλά, αλλά σίγουρα την σέβομαι ως επαγγελματία”, ήταν ότι περισσότερο μπόρεσε να πει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η τεταμένη σχέση του Τραμπ με τον Τύπο έχει γίνει ακρογωνιαίος λίθος της διακυβέρνησής του, με τον Πρόεδρο να χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους ως “εχθρούς του λαού”.

Τα λόγια που χρησιμοποίησε για την Κόκι Ρόμπερτς ήταν σε απόλυτη αντίθεση με τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακούστηκαν τόσο από τον πρώην πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα καθώς και τον πρώην Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, που  χαρακτήρισαν την επί 40 χρόνια μάχιμη δημοσιογράφο, υπόδειγμα για το χώρο της και τις νεώτερες γενιές.

Με πληροφορίες από CNN

Η επισκόπηση των ελληνικών εφημερίδων της Τετάρτης: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: