Πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ διαγωνίζεται στο Dancing With The Stars [video]

Ο Σπάισερ στο Dancing With The Stars. Phito [screenshot] via Facebook




Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Τραμπ, Σον Σπάισερ,  έκανε το ντεμπούτο του στον χορευτικό διαγωνισμού του  ABC, “Dancing With the Stars” το βράδυ της Δευτέρας και τόσο η εμφάνιση και η επίδοσή του στο σόου, όσο και το λαχανί φλούο πουκάμισο που φόρεσε, έκαναν το Twitter να πάρει φωτιά.

Η θητεία του Σον Σπάισερ στον Λευκό Οίκο έληξε με την παραίτησή του τον Ιούλιο του 2017.

Ο 47χρονος Σπάισερ δεν ήταν από τους πλέον δημοφιλείς του επιτελείου Τραμπ ενώ κατηγορείται για σειρά δηλώσεων,ως εκπρόσωπος του προέδρου. Του καταλογίζουν επίσης χονδροειδή ψέματα, όπως για παράδειγμα ότι το πλήθος κατά την ορκωμοσία του Τραμπ ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία των ΗΠΑ – που δεν ήταν. Επίσης, είχε στηρίξει τον ψευδή ισχυρισμό του Τραμπ ότι εκατομμύρια Αμερικανοί ψήφισαν παρανόμως.

Η εμφάνισή του στο σόου είχε ξεσηκώσει κύμα επικρίσεων πριν καν πραγματοποιηθεί. Ο παρουσιαστής Τομ Μπέργκερον μάλιστα είχε δηλώσει πως δεν είναι καθόλου ευτυχής με την απόφαση της παραγωγής να συμπεριλάβει στο σόου πολιτικούς.

Πάντως, η εμφάνιση του Σπάισερ μόνον με εικόνα μπορεί να περιγραφεί. Οι δε αντιδράσεις στο Twitter είναι ενδεικτικές: “Απίστευτα γελοίος”, “Γλυκιά Μητέρα του Χριστού, τί βλέπω;”, “Θα ήμουν κακός άνθρωπος αν ήθελα να σπάσει και τα δυο του πόδια ο Σπάισερ τώρα που χορεύει;”…

Όμως μια απ’ όλες τις αναρτήσεις, ξεχωρίζει:  “Τί είναι χειρότερο από το να έχεις υπάρξει εκπρόσωπος του Τραμπ; Να φορέσεις αυτό το πουκάμισο!!!”

Με πληροφορίες από CNN, Los Angeles Times

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: