Προφυλακιστέος ο 34χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 26χρονης στην Αυστραλία

Η άτυχη κοπέλα από τη Λευκωσία. Photo via sigmalive




Προφυλακίστηκε για τέσσερις εβδομάδες ο 34χρονος, Μπράντλεϊ Έντουαρντς, που συνελήφθη από την Αστυνομία της Αυστραλίας ως ύποπτος για την δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκυπρίας Ιόλης Χατζηλύρα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο της πόλης Brisbane στις 4 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη βρέθηκε κάτω από μια σιδηροδρομική γέφυρα στο πάρκο Kalinga.

  • Ο 34χρονος, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και η διαδικασία έγινε ερήμην του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 8 Οκτωβρίου, οπόταν και θα αρχίσει η δίκη του. Ο 34χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
  • Προφυλακίστηκε για τέσσερις εβδομάδες ο 34χρονος, Μπράντλεϊ Έντουαρντς, που συνελήφθη από την Αστυνομία της Αυστραλίας ως ύποπτος για την δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκυπρίας Ιόλης Χατζηλύρα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο της πόλης Brisbane στις 4 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη βρέθηκε κάτω από μια σιδηροδρομική γέφυρα στο πάρκο Kalinga.

Ο 34χρονος, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και η διαδικασία έγινε ερήμην του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 8 Οκτωβρίου, οπόταν και θα αρχίσει η δίκη του. Ο 34χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη εντοπίστηκε σε θάμνους, γυμνή, με μώλωπες και αίματα, ενώ είχαν κλαπεί κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η 26χρονη ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας Χατζηλύρα και είχε γεννηθεί στην Κύπρο, από γονείς Ελληνοκύπριους.

Πηγή: philenews

Σήμερα Τετάρτη το πόρισμα για το περιστατικό με τη μαθήτρια που εκδιώχθηκε λόγω μαντήλας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: