Πήγα στη Ράικου γιατί έκανα ρεπορτάζ λέει η Παπαδάκου: Είπε ότι θα κάνει μήνυση

File Photo: Η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου. Πηγή φωτογραφίας ΕΘΝΟΣ
Στις έμμεσες αναφορές της Ελένης Ράικου στο πρόσωπό της, στην κατάθεσή της για την υπόθεση Novartis, απαντά η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, κάνοντας λόγο για μυθεύματα από την πλευρά της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

«Όλα αυτά που λέει είναι μυθεύματα και θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή» τόνισε η δημοσιογράφος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και συμπλήρωσε τα εξής: «Έχω επισκεφθεί την κ. Ράικου και την επόμενη επικεφαλής εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, όπως και τα προηγούμενα γραφεία, με τον κ. Πεπόνη. Είναι η δουλειά μου να πηγαίνω εκεί, δεν κάνω ρεπορτάζ τηλεφώνου, πάω από κοντά. Την επισκέφθηκα για να μάθω τι θα κάνει με αυτήν την ιστορία».

Παράλληλα, η Γιάννα Παπαδάκου τονίζει τα εξής: «Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Έχω κάνει σχόλια και για το γεγονός ότι ο σύζυγός της αμειβόταν από τη Novartis, με ένα μικρό ποσό, βέβαια, αλλά εγώ είχα το καθήκον να το κάνω».

«Πιστεύω ότι έχει προσωπικά εναντίον μου. Όλα αυτά που είπε δεν ισχύουν, ότι είπα για Βενιζέλους κ.λπ. Αναφορικά με το βίντεο με τον κ. Πικραμμένο, είναι ένα βίντεο που έχει μεταδοθεί από τον Alpha και φυσικά ουδέποτε λέει ο Φρουζής ότι έδωσε χρήματα στον Πικραμμένο. Αυτά είναι στη φαντασία της και μόνο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί κάποιον άλλον και η κ. Ράικου δεν έχει και την αξιοπιστία να το κάνει», σημειώνει η δημοσιογράφος.

Αναφορικά με τον Παναγιώτη Πικραμμένο, η Γιάννα Παπαδάκου δήλωσε: «Ο κ. Πικραμμένος δεν παραπέμφθηκε ποτέ. Αναφερόταν σε ένα έγγραφο της κ. Τουλουπάκη, αλλά όχι με βάση το βίντεο. Το βίντεο αυτό δεν υπάρχει στην εισαγγελία Διαφθοράς. Υπάρχει ένας νόμος ο οποίος είναι άθλιος και πρέπει να τον αλλάξετε γιατί θα έχετε πρόβλημα όλοι οι πολιτικοί».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

 

Στην αντεπίθεση η Τουλουπάκη: Η Ράικου θίγει το σύνολο του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal