Τη Δευτέρα 16/9 η κηδεία Λιβάνη: Τιμής ένεκεν από Δήμο Αθηναίων ο τάφος στο Α΄ Νεκροταφείο

File Photo: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης (Α) και ο Αντώνης Λιβάνης (Κ), στο Α΄ Νεκροταφείο, στην κηδεία του Γιάννη Καψή. ΑΠΕ – ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο Δήμος παραχωρεί τάφο τιμής ένεκεν στο Α’ Νεκροταφείο για την ταφή του Αντώνη Λιβάνη.

“Ο εκλιπών επί πολλές δεκαετίες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας, ίδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, ενώ έφηβος ακόμη καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς κατακτητές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

  • Η εξόδιος ακολουθία του Αντώνη Λιβάνη θα τελεστεί τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, και ώρα 13:00 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η ταφή στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Επιθυμία της οικογένειας» είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». (Αριθμός λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς IBAN No.: GR95 0172 0170 0050 1700 5517 191 (Δικαιούχος: Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ – τηλ. επικοινωνίας: 210 7700009, επιλ.: 1).

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μητσοτάκης: “Ο Αντώνης Λιβάνης άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας”

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal