Οδυνηρές μνήμες: Ακόμη ένα ατύχημα στο λούνα παρκ της ίδιας ιδιοκτήτριας: Δηλώσεις των γονιών

Ακόμη ένα ατύχημα στο λούνα παρκ της ίδιας ιδιοκτήτριας πριν από δέκα χρόνια. ΑΠΕ- ΜΠΕ, STR




Οδυνηρές μνήμες αναβίωσαν από το τραγικό περιστατικό στο Βόλο για μια οικογένεια από τη Χαλκίδα που πριν 10 χρόνια έζησε αντίστοιχο περιστατικό, ευτυχώς όμως όχι με την ίδια κατάληξη.

Η 9χρονη τότε κόρη τους είχε τραυματιστεί σοβαρότατα πέφτοντας από το ίδιο παιχνίδι σε Λούνα Παρκ της ίδιας ιδιοκτήτριας, ενώ από τύχη είχε γλιτώσει ένα ακόμη παιδί.

Οι γονείς της 19χρονης σήμερα κοπέλας, της μικρής Αργυρούς, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ζουν ξανά τον εφιάλτη, ωστόσο, σε αντίθεση με τους γονείς της 13χρονης, αυτοί έχουν το παιδί τους δίπλα τους, ζωντανό.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι», λέει στην κάμερα του Open TV και στον Δημήτρη Φρέσκο ο πατέρας της κοπέλας. Στη Χαλκίδα το καλοκαίρι του 2009, στήθηκε το ίδιο μηχάνημα της ίδιας ιδιοκτήτριας και το κακό δεν έγινε, καθαρά και μόνο από τύχη.

«Οργή, θυμός, φωνάζαμε να μην ξαναστηθεί αυτό το λούνα παρκ. Τα ίδια λέμε εδώ και 10 χρόνια. Ακριβώς τα ίδια λόγια ακούσαμε κι εμείς από το δικηγόρο στο δικαστήριο. Ακόμα κι ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις το παιδί μας, μας είπαν. Ότι σηκώθηκε, φωτογραφίες σέλφι κι όλα αυτά που λέγανε πάλι… Ούτε ένα τηλέφωνο για συγγνώμη δεν μας πήραν δέκα χρόνια μετά».

Για το ατύχημα της κόρης του, ο Γιάννης Μπουρτζίκας ξαναζεί τις εφιαλτικές στιγμές. «Γλίστρησε από το κάθισμα, έκανε δυο τρεις αιωρήσεις στον αέρα και πετάχτηκε 15 μέτρα. Για τέσσερις μέρες ήμουν ζωντανός-νεκρός».

Η μητέρα της κοπέλας, Αναστασία Καθενιώτου, συγκλονισμένη από το χαμό της μικρής κοπέλας, είπε: «Το εγχειρίδιο που έφεραν στο δικαστήριο έλεγε για ζώνες ασφαλείας. Πού ήταν οι ζώνες, δεν υπήρχαν πουθενά…»

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: