Ο Ταχιάος αδειάζει την οικογένεια Μπακογιάννη για το μετρό: Εκείνοι είχαν την πατρότητα της ιδέας

File Photo: Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Μετά τα σχόλια που δημιουργήθηκαν και την ανακοίνωση της οικογένειας Μπακογιάννη ότι δεν επιθυμεί τη μετονομασία του σταθμού μετρό «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης», ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος ξεκαθαρίζει με ανάρτησή του στο Facebook ότι «δεν μου ήρθε ξαφνικά θεία επιφοίτηση και με το “καλημέρα” ένας Θεσσαλονικιός πρόεδρος της Αττικό Μετρό αποφάσισε να βαφτίσει ξανά τους σταθμούς της Αθήνας».

Αντίθετα, όπως διευκρινίζει, με την οικογένεια Μπακογιάννη «υπήρξε διαρκής συνεννόηση στις λίγες αυτές ημέρες που έπρεπε να προλάβουμε την 30ή επέτειο της δολοφονίας, αφού πέραν της πατρότητας της ιδέας, αυτή είχε αναλάβει και την δαπάνη της τιμητικής εκδήλωσης».

Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της η οικογένεια Μπακογιάννη ευχαριστούσε την Αττικό Μετρό Α.Ε. για «την τιμητική πρόταση», την οποία «δεν μπορούμε να αποδεχθούμε» επειδή «δεν θέλουμε το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη να μπει σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση».

«Η σύζυγος, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, τον θέλαμε στο σπίτι κι όχι σε μια ταμπέλα», πρόσθετε η οικογένεια Μπακογιάννη, αλλά σύμφωνα με τον κ. Ταχιάο η πατρότητα της ιδέας ανήκει στην ίδια.

Η ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου

Πηγή: efsyn

Νέα αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για λαθραία τσιγάρα: Οκτώ συλλήψεις

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: