Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη: Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά

File Photo: Hλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Αραιές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια, οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνότερες αναμένονται την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019. Βροχές, όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά και το Ιόνιο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 17 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30, και στην Κρήτη από 20 έως 30 και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 32.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Βόρειο και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και στα δυτικά έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 05-09-2019

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Το πρωί στα δυτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/METEO

Απευθείας από ιδιωτικές κλινικές θα χορηγούνται τα φάρμακα για χρόνια πάσχοντες από την Πέμπτη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: