Μεγιστάνας υπουργός του Τζόνσον κοιμόταν στα υπουργικά την ώρα που γινόταν… κόλαση [εικόνα, βίντεο]

Ο Τζέικομπ Ρις Μογκ μόλις έχει ξυπνήσει και παρακολουθεί ξαπλωμένος τη συζήτηση. Φωτογραφία via youtube sun




Το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που στη Βουλή δινόταν με ιδιαίτερη ένταση η μάχη που τελικά έφερε τη βαριά ήττα για τον Μπόρις Τζόνσον και την κυβέρνηση ένας υπουργός κοιμόταν.

Ο Τζέικομπ Ρις Μογκ επί ώρα ήταν ξαπλωμένος στα υπουργικά έδρανα και είχε παραδοθεί στον Μορφέα. Ακόμη κι όταν ξύπνησε από τις διαμαρτυρίες των υπολοίπων βουλευτών παρέμεινε ξαπλωμένος πιάνοντας τρεις θέσεις.

Όπως σημειώνει και το ethnos.gr πρόκειται για έναν από τους πλέον αμφιλεγόμενους πολιτικούς του βρετανικού κοινοβουλίου. Πολυεκατομμυριούχος, στέλεχος της άκρας δεξιάς πτέρυγας των Τόρις, ορκισμένος εχθρός της Ευρώπης και θιασώτης του Brexit και εριστικός απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Η γλώσσα του σώματός του απόψε ήταν τόσο περιφρονητική, δεν το ανεχόμαστε» είπαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Ήδη έχει γίνει meme, ενώ και οι αντίπαλοί του τον κατακεραυνώνουν για την προκλητική, ασεβή κι αδιάφορη στάση του στο Κοινοβούλιο.

O Τζέικομπ Ρις Μογκ

Η στάση του ωστόσο, ήταν πάντα προκλητική και η χθεσινοβραδινή του… ξάπλα δεν ήταν κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο Βρετανός μεγιστάνας, που είναι πατέρας έξι παιδιών και δίνει… μυθικά ονόματα στα παιδιά του και είναι παθιασμένος υπέρμαχος του Brexit και φανατικός πολέμιος των αμβλώσεων και των γάμων ομοφυλοφίλων δέχτηκε δριμεία επίθεση από την αντιπολίτευση κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για την άτακτη φυγή του ΗΒ από την ΕΕ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: