Δασκάλα και μαθητής στον αγιασμό του σχολείου. Photo via Facebook, @humanstoriesgr

Με βάρκα από Λειψούς ο παπα-Γιώργης για τον αγιασμό στο σχολείο των Αρκιών, με έναν μόνο μαθητή [photos]

Τα χαμόγελα περίσσευαν σήμερα Πέμπτη στο σχολείο των Αρκιών, με τον έναν και μοναδικό μαθητή, τον Χρήστο, καθώς πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

“Το πρωί έφτασε με βάρκα από τους Λειψούς ο παπα-Γιώργης κι έγινε ο Αγιασμός μας κανονικά με πολύ κόσμο! Είμαι πολύ χαρούμενη, μάλιστα ο ιερέας έφερε και πολλά δωράκια στον Χρήστο, σχολικά, αλλά και μία τσάντα με φρέσκα κουλούρια και κρουασάν σοκολάτας και χυμούς. Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ. Θα έρχεται εθελοντικά και δύο φορές το μήνα να λειτουργεί στους Αρκιούς..”, λέει στο Human Stories, η Μαρία Τσιαλέρα στήριγμα και δασκάλα του Σχολείου.

Δυστυχώς τα σχολεία του Αιγαίου ανοίγουν τραυματισμένα. Στο σχολείο των Αρκιών, δασκάλα και μαθητής παλεύουν να κρατήσουν ανοιχτό το «σπίτι» τους.Το μικρό σχολείο του Αιγαίου, που μέχρι σήμερα στέκει υπερήφανο στο λόφο του, σιγά σιγά καταρρέει. O χειμώνας με τα προβλήματά του έρχεται ξανά και παραμένει άγνωστο αν θα επιλυθούν από το κράτος.

ΠΗΓΗ: HUMAN STORIES

Πολεμικές επανορθώσεις: Τη συνείδηση των Γερμανών βαραίνουν περίπου 330.000 Έλληνες

Be the first to comment on "Με βάρκα από Λειψούς ο παπα-Γιώργης για τον αγιασμό στο σχολείο των Αρκιών, με έναν μόνο μαθητή [photos]"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*