Με την παρουσία Παναγιωτόπουλου και Βουλίν η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Από στρατιωτική παρέλαση στην Κύπρο για την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Στην παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Υπουργού Άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βουλίν θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, για την επέτειο ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, την οποία μετέδωσε το ΓΤΠ, στο πλαίσιο του εορτασμού της 59ης επετείου από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση μηχανοκινήτων και πεζοπόρων τμημάτων την 1η Οκτωβρίου, στις 1100, επί της οδού Ιωσήφ ΧʺΙωσήφ στον Στρόβολο.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή στον χώρο της παρέλασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη έπαρση σημαίας, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η ρίψη 21 χαιρετιστήριων κανονιοβολισμών.

Παρόντες στην παρέλαση θα είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση, και ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βουλίν, καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

Δίκαιη λύση στο Κυπριακό και αναστήλωση ναών Καρπασίας, ευχήθηκε ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: