Με 2-1 νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο στην Τούμπα: Το γκολ της νίκης το… αποφάσισε το var

Από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Πανιώνιος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Pixel, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ




Με δυσκολία ο ΠΑΟΚ έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Πανιωνίου στην Τούμπα με 2-1, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με προβλήματα ομοιογένειας.

Στο 14′ ο Τσούμπα Ακπομ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με γωνιακό δυνατό σουτ από ασίστ του Μίσιτς. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι υποτονικός και με λάθη, οπότε σε ένα από αυτά ο Τσιλούλης, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίο σουτ πέτυχε την ισοφάριση, στην πρώτη τελική της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε και στο 74′ ο Σφιντέρσκι με ανάποδο σουτ λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το 2-1 μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ και αφού το VAR συναίνεσε, μετά από τρίλεπτο σχολαστικό επανέλεγχο.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου

Κίτρινες: Εσίτι, Καμαρά, Σταυρόπουλος

ΠΑΟΚ (Aμπέλ Φερέϊρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38′ Ινγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (74′ Πέλκας), Ζαμπά (59′ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Κότνικ, Σαραμαντάς (84΄ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Καμαρά, Ρέντζας (84′ Λυμπεράκης), Άρτσε (56′ Τσιλούλης), Αραμπουλί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στη Λάρισα με 1-0: Ακυρώθηκαν δυο γκολ με χρήση του VAR

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: