Κύπριος προπονητής επιτέθηκε, εξύβρισε και απείλησε διαιτητή σε αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ

File Photo: Ποδοσφαιριστές κυνηγούν τη μπάλα. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ




Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γιώργο Κοσμά. Ο Κύπριος τεχνικός ήταν σε έξαλλη κατάσταση αμέσως μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος του ΑΠΟΕΛ. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Νεόφυτο Νεοφύτου, ο οποίος τον απέβαλε.

Οι πιο ψύχραιμοι επιχείρησαν να τον απομακρύνουν προς τα αποδυτήρια, όμως στη διαδρομή τα έβαλε με τον τέταρτο βοηθό, ενώ κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιώργος Κοσμά κατηγορείται στο φύλλο αγώνα για εξύβριση, απειλές και επίθεση σε διαιτητές και τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Να σημειωθεί πως στο ματς στο Παραλίμνι οι κάτοχοι του τίτλου προηγήθηκαν με τον Χαλένιους στο 22′, αλλά με δύο γκολ του Χαμπαρτζουμιάν, το δεύτερο στο 89ο λεπτό, η Ένωση βρέθηκε «αγκαλιά» με την πρώτη φετινή της νίκη. Ο Γιώργος Μερκής, όμως, με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις (90’+4, 90’+10), οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ σε μία επική ανατροπή, οδηγώντας τον Κοσμά στην έκρηξη και στην επίθεση στο διαιτητή του αγώνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η δήλωση Χορστ για maximum συμβόλαιο στον Αντετοκούνμπο, έφερε 50.000 πρόστιμο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: