Ισχυροί βοριάδες, νεφώσεις και βροχές τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Τρίτη

File Photo: Σταδιακή βελτίωση του καιρού το Σάββατο, με τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως 23 βαθμούς το Σάββατο, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Αραιές νεφώσεις που κατά τόπους στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι πυκνότερες, βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και στα νότια ορεινά της χώρας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού αύριο, Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

  • Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 17 έως 33, στη Θεσσαλία από 19 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 28, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 33, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30 και στην Κρήτη από 18 έως 30 (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 32 με 33).

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά το μεσημέρι και απόγευμα έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Με πληροφορίες meteo/EAA

Συνεχείς οι προσφυγικές ροές: Σκάφος με 58 άτομα εντοπίστηκε στην Κεφαλονιά

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal