Γεύμα στη Λάρισα για ΚΙΝΑΛ: Χαλαρή διάθεση και τοπικές γεύσεις με ολίγον από… Ανδρέα [videos]

Στιγμιότυπο από το δείπνο με τη Φώφη Γεννηματά στη Λάρισα. larissanet.gr




Με εκμυστηρεύσεις, χαλαρές στιγμές και τοπικές γεύσεις κύλησε το δείπνο, στο οποίο παρακάθισε η Φώφη Γεννηματά μετά το τέλος της εκδήλωσης για την επέτειο των 45 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Στο «Passerella» βρέθηκαν σχεδόν όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη όπως και Λαρισαίοι, οι οποίοι απόλαυσαν πιάτα που βασίστηκαν σε προϊόντα αποκλειστικά από περιοχές του νομού Λάρισας, ενώ δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως και για το κλίμα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Ενδιαφέρον έχουν οι αναφορές που έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις «διμέτωπες» επιθέσεις που δέχεται το κόμμα τόσο από τη ΝΔ, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για τους αγώνες που έρχονται το προσεχές χρονικό διάστημα:

Ο «βετεράνος» Κώστας Σκανδαλίδης διηγήθηκε στους παρευρισκόμενους όσα συζήτησε με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου τον Μάιο του 1996 – έναν μήνα πριν ο Ανδρέας φύγει από τη ζωή – για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε τις επόμενες ημέρες από την κηδεία του ιστορικού ιδρυτή του. Οι αναφορές Σκανδαλίδη στην παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου πριν από το Συνέδριο αποκτούν χαρακτήρα «ντοκουμέντου»:

Ευδιάθετος, με διάθεση χιούμορ προς τους βουλευτές, αλλά και με μηνύματα για τις κοινοβουλευτικές μάχες ήταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου – Συντονιστής ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής – στον σύντομο χαιρετισμό του:

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση της βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελίας Λιακούλη για τον αντίκτυπο της μεγάλης εκδήλωσης που προηγήθηκε, ενώ ευχαρίστησε την Φώφη Γεννηματά για την επιλογή της Λάρισας, ώστε να εορταστεί η επέτειος για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ:

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Μεγιστάνας υπουργός του Τζόνσον κοιμόταν στα υπουργικά την ώρα που γινόταν… κόλαση [εικόνα, βίντεο]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: