Γαλλία – Αλβανία: Ακούστηκε ο ύμνος της Ανδόρας, ζητήθηκε συγνώμη απ’ τους Αρμένιους…

File photo: Σοκ για τους παίκτες της Εθνικής Αλβανίας, ήταν ν’ ακούσουν αντί του ύμνου της χώρας τους, αυτόν της Ανδόρας. Photo via Facebook@anft4




Δεν πήγαινε τίποτε καλά στο Σταντ ντε Φρανς το Σάββατο το βράδυ, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Γαλλίας και Αλβανίας. Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε μπέρδεμα στους εθνικούς ύμνους: αντί  ν’ ακούσουν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους, οι Αλβανοί παίκτες άκουσαν τον εθνικό ύμνο της Ανδόρας.

Παρότι η Γαλλία πρόκειται να παίξει την Τρίτη με την Ανδόρα, το περιστατικό δεν μπορεί να εξηγηθεί εύκολα στην εθνική Αλβανίας η οποία επέμενε πως αν δεν ακουστεί ο ύμνος της δεν παίζει… Τελικά ο ύμνος βρέθηκε και ακούστηκε.

Όμως, η κατάσταση αντί να καλυτερεύσει χειροτέρευσε, καθώς ο εκφωνητής  του σταδίου θεώρησε σκόπιμο και ευγενές να ζητήσει συγνώμη. Ακούστηκε λοιπόν από τα μεγάφωνα, “ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους της Αρμενίας”….

Το αλαλούμ αυτό μήπως επηρέασε πέραν του αναμενόμενου τους παίκτες της Αλβανίας; Μήπως σ’ αυτό να οφείλεται η ήττα τους 4-1;

Με πληροφορίες από Liberation

Στις 9.45 μ.μ. στο OPEN ο αγώνας Ελλάδα – Λιχτενστάιν σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: