Επιτέλους ο Νεϊμάρ ξανά στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από σίριαλ τεσσάρων μηνών

File photo: Το φλέρτ της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ… εν μέσω κορωναϊού Photo via Facebook




Στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν, για πρώτη φορά μετά από περίπου τέσσερις μήνες, συμπεριλήφθηκε ο Νεϊμάρ. Ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Τόμας Τούχελ, ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος άσος είναι διαθέσιμος για το αυριανό (14/9) παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Σαμπιονά με τη Στρασμπούρ, αν και απέφυγε να δεσμευθεί για το αν και πόσο θα χρησιμοποιηθεί.

Ο Νεϊμάρ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Παρί στις 11 Μαϊου, στο ματς πρωταθλήματος με την Ανζέ. Απουσίασε λόγω τιμωρίας από τα δύο τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν, ενώ φέτος έμεινε στο περιθώριο στο ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς η φημολογία τον ήθελε να βρίσκεται κοντά σε μία επιστροφή στην Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφική περίοδος έληξε, ο 27χρονος επιθετικός παρέμεινε στο Παρίσι και πλέον ο Τούχελ θέλει να τον επαναφέρει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς μάλιστα δεν έχει στη διάθεσή του, λόγω τραυματισμών, τους Κιλιάν Μπαπέ και Έντινσον Καβάνι.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των πρωταθλητών Γαλλίας, πάντως, δείχνουν να έχουν… ξεγράψει τον Νεϊμάρ και μάλιστα απειλούν με αποχή από τις εξέδρες του «Παρκ ντε Πρενς», σε περίπτωση που παίξει ο Βραζιλιάνος.

Σημειώνεται ότι ο Νεϊμάρ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επερχόμενη πρεμιέρα του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς είναι τιμωρημένος από την UEFA λόγω προσβλητικών σχολίων κατά του διαιτητή του περσινού νοκ-άουτ αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν η Παρί αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλά για όλα στην εκπομπή Open Sport στο κανάλι OPEN

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: