Έκκληση Χαμπιαούρη προς τους εκπαιδευτικούς να χαμηλώσουν οι τόνοι στην Παιδεία

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κώστας Χαμπιαούρης σε συνάντηση με οργανωμένους γονείς Μέσης Εκπαίδευσης, Λευκωσία 21 Σεπτεμβρίου 2019. ΓΤΠ, ΧΡ.ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ




Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης σε δηλώσεις του σήμερα Κυριακή στην Πάφο, απηύθυνε έκκληση προς τους εκπαιδευτικούς όπως χαμηλώσουν οι τόνοι και να προσέλθουν όλοι στο τραπέζι του διαλόγου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Μιχαλάκη Νικολάου που τελεστή σήμερα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα , στην κοινότητα Μεσόγη, ο Υπουργός Παιδείας αναφερόμενος στην κρίση στην παιδεία είπε πως «δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα βρεθούν λύσεις για όλα τα θέματα που μας απασχολούν».

Όλοι είπε, «εργαζόμαστε για το καλό των παιδιών μας» και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι « με πνεύμα καλής θέλησης σύμπνοιας και συνεργασίας, θα μπορέσουμε να επιφέρουμε τις αλλαγές, στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, που πρέπει να επέλθουν».

Ερωτηθείς αν το λυπεί το γεγονός της εξαγγελθείσας απεργίας των εκπαιδευτικών και ότι παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί δεν αποτράπηκε, ο κ. Χαμπιαούρης είπε πως αποτελεί δικαίωμα του καθενός να κατέλθει σε απεργία και να πάρει τα δικά του μέτρα.

Διευκρίνισε ωστόσο, πως αυτοί που ταλαιπωρούνται είναι οι ίδιοι οι μαθητές,οι γονείς και η κοινωνία και κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να χαμηλώσουν τους τόνους και να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου.

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους
ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 22/09/2019

Ελκυστική και σταθερή αξία η Κύπρος για το ελληνικό επιχειρείν: Οι εξαγωγές, οι εταιρίες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: