«Έχουμε τον MVP του ΝΒΑ και πολλούς άλλους», δήλωσε ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ. Photo via Twitter, @HellenicBF




Η εθνική ανδρών ρίχνεται σήμερα Κυριακή (1/9, 15:00) απέναντι στο Μαυροβούνιο (6ος όμιλος) στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και μετά την προπόνηση του Σαββάτου (31/8), ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο αρχηγός Γιάννης Μπουρούσης μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε τον MVP του ΝΒΑ και πολλούς άλλους καλούς παίκτες,» δήλωσε ο Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε: «Όμως, η ομάδα είναι αυτή που προχωρά, όχι ένας παίκτης μόνος του!».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε πως η εθνική θα δείξει διαφορετικά πράγματα στο παρκέ απ΄ ό,τι είδαν οι Έλληνες φίλαθλοι στα τρία παιχνίδια της στο Τουρνουά «Ακρόπολις».

«Λόγω της απουσίας του Σλούκα δεν βάλαμε κάποιες ειδικές καταστάσεις ακόμη. Το ευχάριστο είναι πως είναι καλά, όχι στο 100% ακόμη, αλλά θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί,» σχολίασε σχετικά με την κατάσταση του διεθνή γκαρντ που ήδη από την Παρασκευή (30/8) προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι στη δωδεκάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο».

Μιλώντας για τον πρώτο αντίπαλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το Μαυροβούνιο, ο αρχηγός της εθνικής δήλωσε:

«Το Μαυροβούνιο είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς ψηλούς και θα πρέπει να παίξουμε καλά. Όλη η ομάδα θα πρέπει να παίξει καλά, οι κοντοί και οι ψηλοί. Το Μαυροβούνιο θέλει τη νίκη, έχουν παίκτες που ξεχωρίζουν στην Ευρώπη και το ΝΒΑ. Είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί είναι το πρώτο και περιμένω μια σκληρή μάχη και για τις δύο ομάδες».

Ασπασία Βελονάκη, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ΟΦΗ διέσυρε τον… αγνώριστο Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ: Τον νίκησε με 3-1

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: