Τραγικό δυστύχημα με σύγκρουση αμαξοστοιχίας και ΙΧ στα Διαβατά: Νεκρή μία έγκυος γυναίκα

Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ΙΧ σημειώθηκε σε διάβαση στα Διαβατά στη Θεσσαλονίκη, Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019. Photo: Ανεξάρτητοι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας via Facebook




Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή των Διαβατών στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο σήμερα μεσημέρι Δευτέρας σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση.

Την ζωή της έχασε μία γυναίκα και το αγέννητο παιδί της, ενώ τραυματίστηκε και ένας άνδρας. Το θύμα, επιβάτιδα στο ΙΧ, η οποία ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, μετά στο “Παπανικολάου”, και ακολούθως στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο “Παπανικολάου”.

Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ νωρίτερα, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 14:00, όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεμένο στη Μήλο λόγω μηχανικής βλάβης το ταχύπλοο Supercat με 214 επιβάτες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: