Σήμερα Τρίτη, στις 8 μ.μ., η “μάχη” του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα για τα προκριματικά του CL

Το γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Photo via Facebook, paokfc




Το πρώτο βήμα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς λιγκ θέλουν να κάνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχοντας απέναντί τους αντιπάλους με μεγάλες δυνατότητες αλλά και τρωτά σημεία!

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης, στις 20.00, τον Άγιαξ με τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα. Είναι η 3η φορά που οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες σε προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στις δύο προηγούμενες «χαμογέλασαν» οι Ολλανδοί παρότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες!

Τώρα αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι στο πλευρό του «δικεφάλου» καθώς θα έχει και την αύρα της εξέδρας, απόψε, σε έναν αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά το OPEN TV.

Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Δύσκολη αποστολή θα έχει στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός καθώς η Μπασακσεχίρ μπορεί να μην κουβαλάει το βαρύ – ποδοσφαιρικά – όνομα των συμπολιτών της (Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε, Μπεσικτάς), αλλά διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο με ικανότητα στο σκοράρισμα.

Λογικά σε μια έδρα που δεν είναι και ότι πιο.. θερμό για κάθε φιλοξενούμενο αμφότεροι θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν!

Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς (7/08, 20:45) με την Μπασάκσεχιρ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους «ετοιμοπόλεμους» ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες, Κώστας Φορτούνης και Λεονάρντο Κούτρης, αλλά και ο Ντουρμισάι, για λόγους τακτικής.

Η αποστολή των Πειραιωτών, η οποία θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί (6/08, 10:45) για την Τουρκία απαρτίζεται από τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/NOVASPORTS

Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ την Τρίτη στις 8 μ.μ. μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: