Το συμβούλιο αρχηγών συζητά για τη στάση του προέδρου Αναστασιάδη στη συνάντηση με Ακιντζί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχεται αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Φωτογραφία ΚΥΠΕ / Σταύρος Ιωαννίδης




Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.30πμ το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στην προεδρική εξοχική κατοικία, στο Τρόοδος.

Ενόψει της συνάντησης με το Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, την Παρασκευή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τη προσέγγισή του και σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, θα ακούσει και τις δικές τους σκέψεις και εισηγήσεις.

Στη σύσκεψη μετέχουν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Κάρογιαν.

Παρόντες είναι επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου.

ΚΥΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: