Το σπαρακτικό «αντίο» της κόρης του πιλότου που έχασε τη ζωή του στην πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο

File photo Άποψη του Πόρου, ένα από τα 40 «πράσινα» νησιά ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/STR μέσω ΚΥΠΕ




Με ανάρτησή της στο Facebook, την οποία δημοσιεύει το  ethnos.gr συγκλονίζει με τα λόγια αγάπης και σεβασμού για τον πατέρα της η κόρη του πιλότου που έχασε αδόκητα τη ζωή του χθες, στην τραγωδία με το ελικόπτερο, στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου, λίγες στιγμές μετά την απογείωσή του, ερευνώνται από τις αρχές. «Ο Έλληνας χειριστής που απογείωσε το ελικόπτερο, προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας αποφοιτήσει από την Σχολή Ικάρων, ήταν πατέρας τριών παιδιών… Τα παιδιά του, μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ήταν ολόκληρη η ζωή του. Με συνεχείς αναρτήσεις, έδειχνε την αγάπη του στα παιδιά του και την σημασία της οικογένειας», αναφέρει το δημοσίευμα του ethnos.gr.

Η κόρη του μάλιστα είναι αυτή που  με μήνυμα που έχει αναρτήσει στον δικό της λογαριασμό στο Facebook συγκλονίζει με τα τελευταία λόγια αποχαιρετισμού του πατέρα της.

Γράφει συγκεκριμένα: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος. Θα σε αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου. Καλό σου ταξίδι…».

Πηγή ethnos.gr

Παράνομο το ελικοδρόμιο στον Γαλατά δηλώνει ο αντιδήμαρχος Πόρου: Χωρίς ρεύμα παραμένει το νησί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: