Το «διαστημικό» μπάρμπεκιου του Λιονέλ Μέσσι έβαλε φωτιά στο Twitter [video]

Πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των συμπατριωτών του ο Μέσσι, αλλά τώρα έκλεψε την παράσταση το BBQ. Photo via Facebook




Δέος και χιλιάδες απίστευτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η συσκευή  ΒΒQ  του Αργεντινού αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όταν η σύζυγός του ανέβασε ένα video με τον Μέσσι να επιδίδεται σε μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των Αργεντινών: το μπάρμπεκιου.

Το ποδόσφαιρο και το ψητό κρέας είναι τα δυο μεγαλύτερα πάθη του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής, κι όταν η σύζυγός του, Αντονέλα Ροκούτσο, μοιράστηκε στο Instagram ένα μικρό βίντεο με τον Μέσσι να ψήνει κρέας, το ενδιαφέρον υπήρξε τεράστιο.

Όμως, δεν ήταν η εικόνα του Μέσσι να ψήνει κρέας που κέντρισε τον κόσμο. Πάνω από όλα αυτό που εντυπωσίασε ήταν ο ίδιος ο εξοπλισμός του BBQ. Πρόκειται για έναν διαστημικού τύπου φούρνο που έδωσε αφορμή για θαυμασμό κι έναν ποταμό απίστευτων σχολίων στα social media.

“Η ψησταριά του Μέσσι το 2050;», αναρωτιέται κάποιος. «Δεν ξέρουμε αν φτιάχνει ψητό κρέας ή κατασκευάζει ρομπότ”» λέει ένας άλλος.

Η απίστευτη διαστημική συσκευή του Μέσσι, προκάλεσε και μια πληθώρα memes, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που συνέκριναν τα δικά τους «ταπεινά» BBQ με το μεγαθήριο του Μέσσι.

Πηγή: Russia Today

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: