Συνεχίζονται οι έρευνες για την 35χρονη Βρετανίδα στην Ικαρία: Συνδρομή κλιμακίων από τη Σάμο

Η 35χρονη αστροφυσικός. Φωτογραφία ΕΘΝΟΣ




Για δεύτερο 24ωρο άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού επιχειρούν για τον εντοπισμό της Αγγλίδας τουρίστριας με τη συνδρομή σκαφών του λιμενικού, ελικοπτέρου αλλά και drone.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, ξεκίνησαν χθες αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου σε συνεργασία με κλιμάκιο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου επικεντρώνονται στο τελευταίο στίγμα που άφησε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε μέσω της κεραίας τηλεφωνίας των Φούρνων, μέχρι να χαθούν τα ίχνη της.

Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στην επιχείρηση «χτενίζουν» τους δρόμους του νησιού χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της αγνοούμενης προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν μάρτυρες οι οποίοι είδαν τη νεαρή γυναίκα όταν βγήκε για τρέξιμο στην περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Κήρυκο και τον Φάρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κρεβάτι του δωματίου όπου διέμενε η 35χρονη Αγγλίδα μαζί με τον 38χρονο, Κύπριο σύντροφό της εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες προέρχονται από ρινορραγία και αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση DNA.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει από φίλους της εξαφανισθείσας αναρτηθεί η παρακάτω σημείωση με τη φωτογραφία της:

«Έμπειρη δρομέας βουνού και αναρριχήτρια χάθηκε στην Ικαρία. Χθες το πρωί πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε. Αν είσαι εκεί και μπορείς να βοηθήσεις παρακαλώ επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία 2275022222. Ενημέρωσε φίλους ορειβάτες, αναρριχητές, δρομείς που είναι εκεί και γνωρίζουν το νησί».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ-ΑΠΕ

 

Έκκληση μητέρας Γρηγορόπουλου: Με ειρηνικό τρόπο οι εκδηλώσεις για την δικαστική απόφαση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: