Συγκλονίζει βίντεο Δανού τουρίστα από την έκρηξη του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο

File Photo: Μηχανική βλάβη δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο. Φωτογραφία: ΕΘΝΟΣ




Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε Δανός τουρίστας στον Πόρο, από σκάφος στο λιμάνι του νησιού, στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου με τους τρεις νεκρούς.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η νορβηγική ιστοσελίδα vg.no, φαίνεται πεντακάθαρα το δυστύχημα και το μέγεθος της έκρηξης, τη στιγμή που το ελικόπτερο προσκρούει στα καλώδια της ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο συνετρίβη στις 20 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή νότια του λιμανιού του Πόρου. Νεκροί ανασύρθηκαν από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και οι τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου.

  • Οι επιβαίνοντες ήταν δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας ο οποίος ήταν και ο χειριστής του αεροσκάφους. Σημειώνεται ότι μετά την συντριβή του ελικοπτέρου τα καλώδια τοποθετήθηκαν 22 μέτρα χαμηλότερα.

«Πρέπει να ενημερώσω ότι τα εναέρια καλώδια έχουν τοποθετηθεί περίπου 22 μέτρα πιο χαμηλά σε σχέση με πριν. Βρίσκομαι σε αναμονή επίσημης ενημέρωσης για τις ενέργειες και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να περάσουν το δίαυλο σκάφη με πολύ ψηλά κατάρτια και φυσικά ελικόπτερα» είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Facebook ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης.

Πηγή: Newpost.gr

Ένας Έλληνας και δύο Ρώσοι νεκροί στο δυστύχημα στον Πόρο: Το σχέδιο πτήσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: