Στην Πάφο ψηφίζουν 1.184 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι για το νέο δήμαρχο Αμμοχώστου

File Photo: Η κατεχόμενη Αμμόχωστος φωτογραφημένη από την ακριτική Δερύνεια. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Σύνολο 1.184 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Επαρχία Πάφου για την εκλογή του νέου Δημάρχου Αμμοχώστου, την Κυριακή 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, στην αίθουσα καθηγητών όπου θα τοποθετηθούν ο προεδρεύων και τρεις λειτουργοί.

Όπως ανέφερε η Έπαρχος Πάφου, οι ψηφοφόροι που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την εκλογή του νέου Δημάρχου Αμμοχώστου είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Πάφο, δηλαδή και στους τέσσερις Δήμους της Επαρχίας, στον Δήμο Πάφου, Πέγειας, Γεροσκήπου και Πόλης Χρυσοχούς αλλά και στις κοινότητες.

Ωστόσο, συνέχισε, οι περισσότεροι βρίσκονται στην ενορία Αγίου Θεοδώρου, μετά ακολουθεί ο Μούτταλος και στη συνέχεια η Γεροσκήπου. Στις υπόλοιπες κοινότητες πρόσθεσε, είναι μικρότεροι οι αριθμοί, δηλαδή σε κάποιες έξι ψηφοφόροι, σε άλλες 10, και στην Πόλη Χρυσοχούς 12.

Αύριο, είπε η κ. Λάμπρου .γίνεται η παραλαβή των ψηφοδελτίων, ενώ οι ώρες ψηφοφορίας είναι γνωστές, 07:00 – 12:00 και μετά από τη 13:00 – 18:00.

Σημειώνεται πως πέντε υποψήφιοι διεκδικούν τη Δημαρχία της Αμμοχώστου, οι Λίνος Παπαγιάννης του ΕΛΑΜ, Σίμος Ιωάννου Ανεξάρτητος, Νίκος Κάρουλας Ανεξάρτητος, Ανδρέας Λόρδος Ανεξάρτητος και Γιώργος Σταυρή Ανεξάρτητος.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ

 

Ο δήμαρχος Αμμοχώστου να ενδυναμώσει δικοινοτικά το αίτημα επιστροφής της πόλης, λέει ο Ιωάννου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: