Στη “μάχη” της πρόκρισης για το Europa League ρίχνονται την Πέμπτη Άρης και Ατρόμητος

File Photo: To γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Pixel, STR




Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Ατρόμητο και τον Άρη, που το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00 θα κληθούν να πάρουν την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

  • Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στην Κύπρο την ΑΕ Λεμεσού, η οποία είχε φύγει αλώβητη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-0), ενώ οι Περιστεριώτες καλούνται να υπερασπιστούν στο «σπίτι» τους τη νίκη με 2-1 επί της Ντουναΐσκα Στρέντα στη Σλοβακία.

Ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας χθες στους δημοσιογράφους, επισήμανε ότι ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι, παρά το ισόπαλο χωρίς γκολ αποτέλεσμα.

  • Είναι δεδομένο ότι όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Άρη και από το πόσο καλά προετοιμασμένοι θα είναι οι παίκτες του για έναν αγώνα που θα κρίνει αν θα συνεχίσουν ή όχι στην Ευρώπη.
  • Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι «κίτρινοι» ταξίδεψαν στην Κύπρο από τη Δευτέρα, προκειμένου να προπονηθούν δύο φορές εκεί και να συνηθίσουν τη ζέστη, αλλά κυρίως την υγρασία, η οποία θα αγγίζει το 80% την ώρα του αγώνα.

Σε σχέση με το πρώτο ματς, ο τεχνικός του Άρη έχει περισσότερες επιλογές, που του δίνουν λύσεις τόσο αμυντικά, αλλά κυρίως μεσοεπιθετικά, όμως δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα.

Στο Περιστέρι, αντιθέτως, μπορούν να αισθάνονται πιο ήρεμοι, καθώς κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους. Βέβαια, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ξεκάθαρος χθες, τονίζοντας ότι οι παίκτες του οφείλουν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σοβαρά, ενώ παράλληλα στην ομάδα του Ατρομήτου δεν έχει ξεχαστεί το περυσινό πάθημα και ο αποκλεισμός από την Ντιναμό Μπρεστ στις καθυστερήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ η Σάκκαρη: Βρήκε ρυθμό και πήρε την πρόκριση [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: